Beste lezer,
Als bezitter van een iPhone 3GS (en binnenkort iPhone 4S) ben ik een fervent gebruiker van Apps die te maken hebben met mijn hobby’s of mijn werk (adviseur op het terrein van arbeidsomstandigheden en veiligheid).
Naast mijn werk/adviesbureau ben ik privé/hobby-matig actief met diverse digitale (Arbo)zaken als sociale media (o.m. @ArboStartpagina , @Arbeidshygiene en @StartVeilig), websites, nieuwsbrieven, discussiefora en video om het bewustzijn te vergroten en de zorg voor Arbo & Veiligheid te stimuleren. Een soort maatschappelijke ‘drive’ dus…
Uit een van de discussiefora die ik volg (Email verzendlijst IAVM-L) kwam onlangs de vraag of mensen handige Apps rondom Arbo en Veiligheid  in gebruik hadden. Nou, die heb ik; zelf heb ik een stuk of 10 Apps in gebruik en daarnaast nog een lijstje van ongeveer 65 Apps die ik ooit wil gaan testen.
Dat is in mijn eentje eigenlijk niet te doen.
Vandaar dat ik mijn lijstje van Arbo en Occupational Health & Safety Apps de komende maanden, iedere dag, één voor één toevoeg aan dit blog http://arbo-ohs-apps.blogspot.com (sneller te vinden via http://www.iArbo.nl)
Sommige met commentaar en mijn ervaring maar de meest dus zonder. Hopelijk wordt het een mooi lijstje met aangevulde gebruikerservaring van jullie allen! Bij voorbaat dank namens mij en alle ander lezers!

Veel plezier!

Met vriendelijke groet,
Ronald Hoevers