GoodPoint! zorgt voor interactie tussen medewerkers en organisatie. In de app kan iedereen melding maken van verbeterpunten en ideeën. Hierdoor ontstaat een alerte organisatie en kunnen medewerkers op een leuke manier bijdragen aan een veilige werkomgeving.


Medewerkers binnen een organisatie kunnen verbeteringen en niet pluis gevoelens indienen middels de app. Ook voor VIM meldingen (Veilig Incident Melden), MTO (Medewerkerstevredenheid Onderzoek) of ondersteuning bij NIAZ accreditatie is de app geschikt.
Tevens dient de app als ideeënbus; een goed idee is namelijk altijd welkom. Het doel van de app is om de organisatie, en de verschillende afdelingen, te verbeteren waardoor de veiligheid op de werkvloer beter wordt, evenals de sfeer en werkomstandigheden. Medewerkers, zorgmanagers en afdelingshoofden kunnen elkaars meldingen en ideeën waarderen (’ranken’) door het toekennen van het aantal sterren.
De meldingen

Melding
Een medewerker die het gevoel heeft dat er iets niet pluis is, kan dit meteen melden.

Idee
Een medewerker die denkt dat er iets beter, simpeler of sneller kan, kan zijn idee voor een verbetering indienen.

Kennis en vragenlijsten
In deze katern zijn handleidingen en protocollen altijd bij de hand. Toetsen van het kennis niveau of het afnemen van een Medewerkerstevredenheid Onderzoek (MTO) is makkelijk gedaan met zelf op te stellen vragenlijsten inclusief geautomatiseerde rapportages.

Meer informatie:
http://www.goodpointapp.nl

Appstore / Apple / iOS / iPhone / iPad: 
http://itunes.apple.com/us/app/goodpoint!/id557878003?l=nl&ls=1&mt=8

Google Play / Google / Android: 
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.dutchapplications.vuo