U raadpleegt regelmatig normen en wilt weten welke nieuwe normen er binnen uw vakgebied zijn verschenen? Het nieuwste product van NEN! Direct inzicht in de nieuwste gepubliceerde normen. Kies uit 16 vakgebieden waaronder ‘Arbeid & Veiligheid‘ !!
U bepaalt zelf welke normen automatisch op uw telefoon verschijnen en krijg automatisch een melding wanneer er nieuwe normen zijn verschenen.

Wat biedt Nieuwe Normen-app?
– Overzicht van (recente) normen binnen 16 vakgebieden
– Alerts per ingesteld vakgebied
– Relevante info en preview van de norm

Wat is mogelijk binnen deze app?
– Abonneren op een of meer vakgebieden: door u te abonneren op een vakgebied krijgt u regelmatig melding wanneer er nieuwe normen zijn verschenen in het door u geselecteerde vakgebied. Het aantal nieuw verschenen normen ziet u door middel van een getal. Heeft u een norm al (eens) bekeken? Dan ziet u dat deze grijs gekleurd is.
– Norminformatie: van de normen ziet u de titel, de publicatiedatum en een korte omschrijving. Ook is het mogelijk om een preview te bekijken.
– preview inzien en delen: in de Nieuwe Normen-app kunt u previews van normen bekijken. Zo krijgt u een betere indruk van de inhoud van de norm. U kunt een preview delen om deze op een later moment nog eens verder te bekijken.

Downloaden voor iPhone / iOS:
https://itunes.apple.com/nl/app/nieuwenorm/id736682898?ls=1&mt=8

Downloaden voor Android / Google PlayStore:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.siteworkers.nen.app.nieuwenormen