In mijn zoektochten naar nieuws over arbeidsomstandigheden, veiligheid, verzuim en re-integratie ben ik afgelopen jaren veel leuke en leerzame beelden (foto’s, cartoons, tekeningen), Apps (zie www.iArbo.nl), software en video’s tegengekomen. Veel foto’s heb ik gedeeld en deel ik nog steeds via tweets op mijn @ArboStartpagina en @ArboTV -twitteraccounts.
Een klein deel van de video’s heb ik verzameld op mijn arbo.startpagina.nl/video maar het overgrote deel heb ik voor mezelf gehouden. Via dit blog wil ik de video’s (die op sites als YouTube, Vimeo staan) en beelden gaan delen.

PS
Mocht u rechtmatige eigenaar zijn van een van deze (foto/video)beelden die hier (via externe websites) worden vertoond en u bent hiervan niet gediend, laat het me direct weten. Ik zal het bericht/foto/video z.s.m. verwijderen.
Heeft u zelf beelden of video’s in relatie tot arbeidsomstandigheden (Arbo) of veiligheid gemaakt en u heeft ze ergens op een website staan. Bijvoorbeeld gevaarlijke werksituaties of ongevallen.
Laat het me weten als ze mogen worden gedeeld met een groter publiek!
Met vriendelijke groet,
RonaldHoevers
Vorden, 25-03-2012