Daar is ie dan eindelijk…  mijn scriptie in het kader van mijn opleiding hogere veiligheidskunde (HVK). ‘Smartphone als arboprofessional’ (Een verkenning naar het gebruik van Arbo-Apps bij de zorg voor veiligheid en gezondheid op het werk) is vanaf vandaag te downloaden via deze download pagina.

Woensdag (3 april) en donderdag (4 april)  heb ik korte presentaties mogen houden op zowel het NVvA-symposium als tijdens de NVVK-scriptieprijs waarvoor mijn scriptie was genomineerd.
Helaas was op het NVvA-symposium geen wifi beschikbaar [ 🙁 ] en heb ik bij de NVVK-scriptieprijs geen prijs gewonnen. (bericht website NVVK-prijsuitreiking en de foto’s deel 1 en deel 2).

Hopelijk heb ik wél voldoende arbeidshygiënische en veiligheidskundige collega’s geïnspireerd om kennis te nemen van dit terrein omdat iedere arboprofessional hier mee te maken zal krijgen. Dat kan lastig zijn maar wellicht is het ook iets waarmee je juist je voordeel mee kan doen! Lees daarvoor mijn scriptie.

De powerpoints van beide presentaties zijn te downloaden via deze download pagina of via slideshare.


Negeren kan niet! Er  komt een generatie aan… “I’m coming out – Part 2”

Meer leuke, indringende of zelf lachwekkende arbo / veiligheid en gezondheid op het werk video’s?
Ik verzamel ze op http://www.Arbo.TV

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur een email naar hoevers@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Ronald Hoevers