Een deel uit de nieuwsbrief d.d. 26 februari 2014:

Nominatie NVVK Veiligheidsprijs en openbaarheid scriptie

Inmiddels zijn we enkele maanden verder en had ik u beloofd om mijn HVK-scriptie te mailen of openbaar te maken. Echter… mijn scriptie werd enkele weken na mijn verdediging/examen door opleidingsinstituut PHOV voorgedragen voor de NVVK-scriptieprijs 2014. (Bericht over voordracht
Natuurlijk verheugend en leuk nieuws voor mij maar het gevolg was dat ik mijn scriptie niet openbaar mocht maken. 
Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat mijn scriptie door de NVVK-jury is genomineerd voor deze prijs! :-))  
(Bericht over nominatie
 

Presentatie scriptie en uitreiking prijzen: 3 april

Op donderdagmiddag 3 april a.s. maakt de jury van de NVVK-Veiligheidsprijs, in Het Klooster in Amersfoort, de winnaars van dit jaar bekend. Alle NVVK-leden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst (met 0,5 SKO-punt) bij te wonen. (Bericht over 6 genomineerden op NVVK website). 
Op deze middag presenteer ik en 5 andere recent afgestudeerde veiligheidskundigen de resultaten van hun afstudeerwerk op mvk-, hvk- en postdoctoraal niveau. (Achtergrond infor over NVVK prijs)
Aan het eind van de middag worden de NVVK-scriptieprijzen uitgereikt door juryvoorzitter Hans Sevenstern. Hij onthult na afloop van de zes presentaties het juryoordeel over alle inzendingen en hij reikt de prijzen en oorkonden uit. Tevens wordt NVVK-publieksprijs toegekend: de aanwezige NVVK-leden kiezen op  basis van de presentaties de winnaar van de NVVK-publieksprijs 2014! 
Na afloop van deze middag is de scriptie te downloaden via een link op www.iArbo.nl 
Het jury-rapport en de scriptie is dan ook te downloaden van de website van de NVVK en de PHOV. 

Bent u lid van de NVVK? Laat uw stem gelden, schrijf u in en kom op 3 april naar Amersfoort! (met 0,5 SKO-punt) (Aanmelden voor deze middag op NVVK website)
 

NVVA-symposium: 2 april

Als ‘opwarmertje’ voor deze scriptie-presentatie geef ik op woensdag 2 april samen met andere veiligheidskundigen / arboprofessionals een workshop op het 23e NVvA symposium: “Hypes: waar of waardeloos?”. Onze middagsessie Workshop G heet “De smartphone als arbeidshygiënist. Sociale media, apps en meten met je smartphone: dé toekomst of slechts een hype?” 
Naast onze workshop is er natuurlijk nog veel meer te beleven in het ochtend- en middagprogramma! (Bekijk hier programma NVvA-symposium)
 

Ondertussen…

In de maand maart zal ik in aanloop naar de presentaties begin april weer met enige regelmaat interessante Arbo-Apps plaatsen op iArbo.nl. Neem dus regelmatig even een kijkje. 
Gebruikt u twitter? Volg @ArboStartpagina voor de laatste updates over Veilig en gezond werken inclusief tweets over nieuw geplaatste Arbo-Apps!

Hopelijk tot ziens op 2 of 3 april,


Met vriendelijke groet,
Ronald Hoevers
Arbeidshygiënist / Hogere Veiligheidskundige 
[wwww.ronaldhoevers.nl www.iArbo.nl]
Vragen of opmerkingen? => hoevers@gmail.com

================================= 

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF?
Vul uw gegevens aan de rechterzijde in bij:  Abonneer op nieuwsbrief / Subscribe to mailinglist